Cast The Rocky Horror Show aangekondigd

11 mei 2017, 20:39 - Redactie
Cast The Rocky Horror Show aangekondigd

Afgelopen werd duidelijk dat dit najaar in Antwerpen The Rocky Horror Show te zien zal zijn, voor de voorstelling is nu de cast gepresenteerd door producent Deep Bridge.

Laurenz Hoorelbeke, voor velen ook wel bekend als de prins uit Assepoester sleept nu voor het eerst een grote hoofdrol binnen als Dr. Frank-N-Furter: de vreemde, travestiet-wetenschapper met een manisch en onverzadigbaar libido. Nordin De Moor, die onlangs nog te zien was in Chaplin, speelt de onschuldige Brad Majors. Aan zijn zijde Shana Pieters, bekend uit Evita. Zij is te zien als Brad’s verloofde Janet Weiss.

​De rol van Rocky zal vertolkt worden door Matthew Michel, bekend uit Ghost Rockers, Kadanza Together, Grease en de Ketnetband. Sébastien De Smet zal de rol spelen van de butler Riff Raff. Columbia wordt vertolkt door Maja Van Honsté, Magenta door Jasmine Jaspers en Sven Tummeleer zal de dubbele rol van Eddie en Dr Scott op zich nemen. Mart van den Hout zal als alternate voor Dr. Frank-N-Furter instaan.

De cast wordt verder aangevuld door een ensemble dat bestaat uit: Kenny Verelst, Floris De Vooght, Baptiste Vuylsteke, Helle Vanderheyden, Saïn Vantomme, Sofie De Schryver, Pieter Casteleyn en Line Ellegiers. De regie is in handen van Stany Crets en de choreograaf is Laurent Flament.

Als locatie voor de voorstelling heeft Deep Bridge gekozen voor De Shop in Antwerpen, een evenementenhal die van oorsprong was voor scheepsherstellers. The Rocky Horror Show zal te zien zijn vanaf 31 oktober.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda