Cast The Rocky Horror Show aangekondigd

schedule11 mei 2017, 20:39 - Redactie
Cast The Rocky Horror Show aangekondigd

Afgelopen werd duidelijk dat dit najaar in Antwerpen The Rocky Horror Show te zien zal zijn, voor de voorstelling is nu de cast gepresenteerd door producent Deep Bridge.

Laurenz Hoorelbeke, voor velen ook wel bekend als de prins uit Assepoester sleept nu voor het eerst een grote hoofdrol binnen als Dr. Frank-N-Furter: de vreemde, travestiet-wetenschapper met een manisch en onverzadigbaar libido. Nordin De Moor, die onlangs nog te zien was in Chaplin, speelt de onschuldige Brad Majors. Aan zijn zijde Shana Pieters, bekend uit Evita. Zij is te zien als Brad’s verloofde Janet Weiss.

​De rol van Rocky zal vertolkt worden door Matthew Michel, bekend uit Ghost Rockers, Kadanza Together, Grease en de Ketnetband. Sébastien De Smet zal de rol spelen van de butler Riff Raff. Columbia wordt vertolkt door Maja Van Honsté, Magenta door Jasmine Jaspers en Sven Tummeleer zal de dubbele rol van Eddie en Dr Scott op zich nemen. Mart van den Hout zal als alternate voor Dr. Frank-N-Furter instaan.

De cast wordt verder aangevuld door een ensemble dat bestaat uit: Kenny Verelst, Floris De Vooght, Baptiste Vuylsteke, Helle Vanderheyden, Saïn Vantomme, Sofie De Schryver, Pieter Casteleyn en Line Ellegiers. De regie is in handen van Stany Crets en de choreograaf is Laurent Flament.

Als locatie voor de voorstelling heeft Deep Bridge gekozen voor De Shop in Antwerpen, een evenementenhal die van oorsprong was voor scheepsherstellers. The Rocky Horror Show zal te zien zijn vanaf 31 oktober.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

Campus 12 in Ketnet Musical Knock-outschedule 17 september 2019, 16:26
Eerste officiële trailer voor Anastasiaschedule 16 september 2019, 19:44
Jim Bakkum en Bettina Holwerda in Sint on Iceschedule 16 september 2019, 18:18
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Anastasia
Locatie: Circustheater
Datum: 22-09-2019
Tijd: 16:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda