Cast Sweeney Todd tournee is compleet

19 juli 2017, 10:41 - Redactie
Cast Sweeney Todd tournee is compleet

Met Roberto de Groot, Jeroen C. Molenaar, Jessin Oulad-el-Hadj en Anouk Snel is de cast voor de landelijke tournee van Sweeney Todd compleet. Afgelopen jaar was de musical nog exclusief te zien in theater Het Zonnehuis, wegens succes werd besloten om komend seizoen met de voorstelling op tournee te gaan.

Roberto de Groot die eerder te zien was in onder andere Beauty and the Beast, Tijl Uilenspiegel en Evita zal de rol van Rechter Turpin vertolken. Jeroen C. Molenaar pakt voor de tweede keer op rij een rol bij Stichting Zonnehuis Muziektheater. Na zijn vertolking van Michael Johnson in The Bridges of Madison County, kruipt Jeroen nu in de huid van Anthony Hope, die hopeloos verliefd is op de pupil van Rechter Turpin, Johanna (Michelle van de Ven).
 
Naast René van Kooten, Vera Mann en Marjolein Teepen die opnieuw de hoofdrollen voor hun rekening nemen, zijn ook Mitch Wolterink (Tobias), Wil van der Meer (Bode Bamford), Martijn van Baardewijk (Pirelli) en April van Amelsvoort (Jonas’ dochter) weer te zien in de musical. Jessin Oulad-el-Hadj en Anouk Snel maken de 12 koppige cast compleet.

De tour door Nederland zal op 6 september beginnen in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. De première staat gepland op 10 september in het DeLaMar Theater.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda