Bruid Koen Crucke verrast echtgenoot na afloop La Cage aux Folles

20 oktober 2019, 21:57 - Redactie
Bruid Koen Crucke verrast echtgenoot na afloop La Cage aux Folles

Het publiek, familie, vrienden én vooral zijn echtgenoot Jan Gheysens wisten niet wat hen overkwam, toen Koen Crucke, na afloop van de zondagmiddagvoorstelling van La Cage Aux Folles, plotseling op het podium verscheen in een bruidsjurk. Voor Jan was het een complete verrassing, maar hij zei onmiddellijk Ja toen Koen hem vroeg of hij hun huwelijksbelofte wou hernieuwen.

"We zijn 15 jaar getrouwd en morgen is het 50 jaar geleden dat we voor elkaar hebben gekozen en onze relatie begonnen. Jan wou het sober vieren, maar ik wou het op een speciale manier, in ’t wit en met een voile. Mijn echtgenoot wist van niets. Onze vrienden, familie en de theatercast hebben het allemaal stil kunnen houden, waardoor de verrassing serieus bij hem binnenkwam. Ik zag direct dat hij ontroerd was. Samen hebben we veel watertjes doorzwommen, maar Jan is al jaren mijn steun en toeverlaat. Na afloop van de première overhandigde hij mij woensdagavond nog een prachtig boeket witte rozen. Ik was ontroerd, dankbaar dat ik met zo iemand mijn leven elke dag mag delen. Geloof me, de voorbije weken waren hectisch en intens, want al mijn energie investeerde ik in Zaza. De lovende opmerkingen die La Cage Aux Folles krijgt doen mij een groot plezier, want in dit stuk heb ik inderdaad mijn ziel gelegd” zegt Koen Crucke.

Onder het goedkeurende oog van Antwerps burgemeester De Wever, die de ceremonie leidde, gaven Koen Crucke en Jan Gheysens elkaar opnieuw het jawoord. Na afloop bracht het hertrouwde koppel, samen met hun zoon Stefaan en schoonzoon Mathieu, familie en vrienden een toast uit en werden de festiviteiten verdergezet in intieme kring. "Morgen vieren we verder onder ons tweetjes. Een huwelijksreis stond niet op de planning, maar na La Cage Aux Folles nemen we een korte break en trekken we er een paar dagen op uit”, zegt een gelukkige Koen Crucke.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda