Brigitte Nijman herstelt goed na operatiefout aan schildklier

30 maart 2019, 16:26 - Redactie
Brigitte Nijman herstelt goed na operatiefout aan schildklier
Foto: Roy Beusker

Brigitte Nijman, die na een schildklieroperatie mogelijk haar stem was verloren, herstelt momenteel goed. De musicalactrice noemt het in een gesprek met De Telegraaf een klein wonder dat zich aan het voltrekken is.

"Het praten gaat weer goed en de zenuw die beschadigd was, is weer aan het werk. Ik doe elke dag logopedie-oefeningen en die dragen bij aan het herstel. Nu het zingen nog. Ik ga keihard aan het werk om mijn stem weer te trainen, zodat ik op een dag, hopelijk, weer kan optreden. Ik zou het geweldig vinden om weer aan het werk te gaan."

Wat betreft het zingen gaat Brigitte hier vanaf volgende week met een specialist aan werken, tot nu toe heeft de actrice nog niet geprobeerd om te zingen.

De afgelopen maanden waren verschrikkelijk voor haar. "Ik heb wat af gejankt, want mijn werk was altijd mijn lust en mijn leven en dat werd me ineens afgenomen."

Brigitte was in de afgelopen jaren onder andere te zien in The Full Monty van De Graaf & Cornelissen en in Ciske de Rat van Stage Entertainment.

Bron: NU.nl

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda