Bredaase Studenten brengen musical Theory of Relativity naar het Chassé theater

11 mei 2019, 13:12 - Redactie
Bredaase Studenten brengen musical Theory of Relativity naar het Chassé theater

Bredaase Studenten Theatervereniging De Derde Akte zal op donderdag 30 mei en vrijdag 31 mei de musical Theory of Relativity brengen in het Chassé theater. Bijzonder hieraan is dat deze musical voor het eerst in Nederland en in de Nederlandse taal te zien zal zijn. De Nederlandse vertaling komt van de hand van theater- en filmmaker Bas Koedood, die tevens deze uitvoering regisseert.

De Theory of Relativity is een musical van Neil Bartram. De musical doet onderzoek naar het idee dat alle mensen nauw met elkaar verbonden zijn, constateert dat onze persoonlijke reizen ingrijpende gevolgen kunnen hebben voor degenen met wie we in contact komen en leert ons om van ons vreemde intieme partners te maken. Door middel van liedjes en monologen creëert de cast een reeks personages wiens levens elkaar kruisen terwijl ze de ontluikende mysteries en avonturen in het bijna-volwassen leven onderzoeken.

De Theory of Relativity is een vrolijke en ontroerende kijk op onze verassend onderling verbonden levens. De voorstelling is op 30 en 31 mei te zien in het Chassé theater.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda