Ben Thompson als Elvis in diverse Nederlandse theaters

17 november 2016, 11:06 - Redactie
Ben Thompson als Elvis in diverse Nederlandse theaters

De Kerstsongs van Elvis behoren tot de best verkochte kerstmuziek aller tijden. Daarom is het de hoogste tijd voor een bijzonder kerstconcert. Met hits van Elvis, zijn prachtige gospel- en lovesongs en natuurlijk Kerstnummers. Dit alles zal gebracht worden door één van de beste Elvis vertolkers: Ben Thompson. Dit theaterconcert, geproduceerd door DommelGraaf & Cornelissen, is van 7 tot en met 26 december te zien in verschillende theaters in Nederland.

In 2017 is het alweer 40 jaar geleden dat legende Elvis Presley overleed. Na het grote succes van de theatershow ‘Elvis 80th Anniversary Concert’ brengen dezelfde makers een geheel nieuw Elvisspektakel naar de theaters. Een show gevuld met talrijke hits en favorieten van The King, ten tijde van Kerst.

De afgelopen zes jaar is Ben doorgebroken als Elvis Presley tribute-artist. Maar al vanaf zijn zevende levensjaar is hij een groot fan en als 15-jarig jongetje trad hij voor het eerst op. The King of Rock en heeft hij altijd een groot deel van zijn leven uitgemaakt. Dat is de reden waarom Ben ervoor heeft gekozen om als Tribute Artist door het leven te gaan. Dit jaar won hij zelfs The Ultimate Elvis Tribute Artist contest op Graceland, dé geboortestad van Elvis.

Tickets voor Elvis ‘I’ll Be Home For Christmas’ zijn verkrijgbaar via de theaters.

Volg Musicalweb
Blijf op de hoogte van het musicalnieuws via: Facebook - Instagram - WhatsApp - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Hospita
Locatie: DeLaMar
Datum: 04-12-2023
Tijd: 20:00 uur
Volledige agenda