Audities: Van Katoen en Water zoekt acteurs en zangers

12 april 2022, 16:40 - Redactie
Audities: Van Katoen en Water zoekt acteurs en zangers

Almelo staat komende zomer in het teken van het theaterspektakel Van Katoen en Water. Voor deze bijzondere buitenvoorstelling zijn de makers op zoek naar enthousiaste koorzangers en ensembleleden die meezingen en spelen naast onder anderen Laus Steenbeeke en Renée de Gruijl.

Na het succes van Van Katoen en Nu en Het Verzet Kraakt is het Indiëterrein in Almelo opnieuw het toneel voor een groots theaterspektakel. Van Katoen en Water vertelt het verhaal van stadsarchivaris Bertus, die vanuit zijn sterfbed het roerige verleden van Almelo doorleeft. Bertus neemt met zijn rijke verbeeldingskracht het publiek mee in een verhaal vol tegengestelde belangen en gemeenschappelijke kansen.

Van Katoen en Water is te zien vanaf 24 augustus. Hoofdrollen zijn er voor Laus Steenbeeke (in de rol van Bertus), Laurens ten Den, André Manuel, Renée de Gruijl en Merel Kappenburg. De makers zijn op zoek naar enthousiaste mensen die willen meespelen en zingen in het ensemble (leeftijd 15 tot 100 jaar) en twee pubers (jongen en meisje) van 13 of 14 jaar oud. De repetitieperiode is van 27 juli tot 23 augustus. De speelperiode is van 24 augustus tot 11 september.

Wie het leuk vindt om mee te doen, kan zich aanmelden via de website www.vankatoenenwater.nl/meedoen. De auditiedag is op 1 mei in Almelo. Na aanmelding krijgen de deelnemers het auditiemateriaal toegestuurd.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda