Audities: The Wiz (Zaandam) van Daphne Bruineberg Productions

23 mei 2018, 10:19 - Redactie
Audities: The Wiz (Zaandam) van Daphne Bruineberg Productions

Daphne Bruineberg Productions bereidt zich al weer voor op het nieuwe seizoen. Dan brengen zij The Wiz naar Zaandam. Om deze productie mogelijk te maken, zoekt Daphne Bruineberg naar spelers van 16 jaar en ouder om de cast samen te stellen.

De cast zal opnieuw samengesteld worden met amateurs uit de regio. Zij gaan met elkaar aan de slag om de musical in te studeren. De cast voert op 7 en 8 juni 2019 de voorstelling twee keer op in de grote zaal van het Zaantheater.

Daphne Bruineberg Productions produceert amateurmusical voor liefhebbers van 16 tot 99 jaar in Zaandam, Hilversum en Alphen a/d Rijn. Bij deze producties staat de theatrale groei van de deelnemers op nummer één. Onder professionele begeleiding van een regisseur, muzikaal leider, choreograaf, en met ondersteuning van licht- en geluidstechnici en decorontwerp wordt toegewerkt naar de professionele uitvoering in het theater. Zo biedt Daphne Bruineberg Productions een plek waar gedreven talenten zich kunnen ontwikkelen op gebied van zang, dans en spel.

Gezocht worden: Deelnemers vanaf 16 jaar mét of zonder zang, dans en/of spelervaring. Specifiek wordt gezocht naar: Sterke zangers/acteurs (16-40) voor de hoofd- en bijrollen.

De audities vinden plaats op 5 juni in Zaandam. Aanmelden kan via bruineberg.nl. De repetities zullen plaats vinden op de dinsdagavond van 19:00 - 22:00 uur.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda