Audities: Tablet van Volle Zaal Producties

23 mei 2018, 12:27 - Redactie
Audities: Tablet van Volle Zaal Producties

Volle Zaal Producties zoekt spelers (m/v) tussen de 18-50 jaar voor de nieuwe familie-en kindermusicalvoorstelling Tablet.

Verhaal

Ikke is de zoon van Moeder en Mam en het broertje van Grote zus. Er is iets aan de hand met Grote zus. Ze is niet meer in staat om zelfstandig te denken, heeft geen fantasie en staart hele dagen voor haar uit. Haar moeders zijn ten einde raad en geen dokter kan een diagnose stellen. Ikke schrijft een brief aan de befaamde Dr. Bodiszar Breinstein. De brief leidt tot een spannend en bizar avontuur in het hoofd van Grote zus. Kunnen Ikke en Bodiszar samen tot een oplossing komen?

In Tablet staat mediawijsheid centraal. Wat doet het dagelijks gebruik van computers en tablets met kinderen? Een avontuur met levende hersenkwabben en andere bizarre personages en veel (volwassen) humor!

Gezocht

Gezocht worden mannen en vrouwen in de leeftijd 18-50 jaar en 1 jonge speler/speelster tussen de 7-14 jaar. Er zal worden gewerkt met een kleine cast, van maximaal 8 spelers.

  • De repetitieperiode betreft een korte periode van 4, 5 maanden, van oktober tot en met februari volgend jaar, in Utrecht. Waarschijnlijk op de dinsdag of woensdagavond van 19:00 - 22:00 uur afwisselend met een aantal losse weekenddagen van 09:30 - 17:30 uur.
  • De openingsrepetitie is begin september. Daarna volgt een aantal weken geen repetitie, maar word je geacht de teksten te leren. Oktober is gericht op de traileropnames, de perspresentatie en dergelijke. Vanaf november tot en met februari wordt er gerepeteerd aan het stuk.
  • De jonge speler/speelster heeft een aangepast repetitieschema.
  • Er wordt niet gewerkt met een contributie (zijn geen vereniging). Voor de repetitieperiode worden spelers niet vergoed. Er wordt gekeken naar een vergoeding per voorstelling, nog geen garantie geboden.
  • De voorstellingen zullen naar verwachting worden gespeeld in de week voor de voorjaarsvakantie (regio Midden-Nederland) en in de voorjaarsvakantie (regio Midden-Nederland) voor scholen en BSO's.

Voor meer informatie over Volle Zaal, wie wij zijn en hoe wij werken kun je uiteraard op vollezaalproducties.nl kijken of mailen naar, j.duijst@vollezaalproducties.nl.

Aanmelden voor auditie kan tot en met 03 juni, door een ingevuld inschrijfformulier (zie website) met bijhorende motivatie en CV te mailen naar Jean-Paul Duijst-Bergervoet (j.duijst@vollezaalproducties.nl). De eerste audities vinden plaats vanaf de tweede/derde week van juni.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda