Audities: Stichting Theatergroep KOMMA zoekt acteurs

31 maart 2022, 10:23 - Redactie
Audities: Stichting Theatergroep KOMMA zoekt acteurs

Theatergroep KOMMA houdt audities voor het nieuwe theaterseizoen. Ben jij acteur, theatermaker en-of afgestudeerd docent theater met affiniteit voor educatief muziektheater? Meld je dan nu aan om auditie te doen. De groep is opzoek naar jonge acteurs met verschillende achtergronden om de bestaande acteursteams te komen versterken.

Theatergroep KOMMA maakt interactieve en educatieve voorstellingen over diverse actuele sociale en maatschappelijke thema’s voor het primair en voortgezet onderwijs. KOMMA wil bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers door thema’s te gebruiken in de voorstellingen die aansluiten op hun belevingswereld. Dit doet KOMMA door thema’s te gebruiken die voor de deelnemer herkenbaar zijn.

Voorwaarden:

  • Beschikbaar op donderdagen en vrijdagen (overdag) in september 2022 voor repetitie. (In Utrecht)
  • Beschikbaar op donderdagen en vrijdagen (overdag) vanaf oktober 2022 tot juli 2023 voor voorstellingen. (Door het hele land) + (Maand van tevoren krijg je te horen of je ander werk kan inplannen).
  • Zangervaring is noodzakelijk.
  • Leeftijd tot 30 jaar.
  • Gender: v/m/x.

Wat bieden wij:

  • Een bevlogen leer en werkomgeving.
  • Een regisseur werkt je in op één van de voorstellingen van KOMMA.
  • Betaling op factuurbasis per speelbeurt + repetitie en reiskosten vergoeding.

De auditie vindt plaats op 10 mei (avond) 2022 in Utrecht. Om je aan te melden voor de auditie mail je je CV, een korte motivatie en twee recente foto’s vóór 1 mei 2022 naar artistiek directeur Iris van den Berg via iris@theatergroepkomma.nl. Bij vragen kan je contact opnemen via 06-39854100.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda