Audities: Muziektheatercollectief Resound Mind zoekt nieuwe leden

30 maart 2022, 17:38 - Redactie
Audities: Muziektheatercollectief Resound Mind zoekt nieuwe leden

Door de pandemie en het uitgestelde seizoen is Resound Mind op zoek naar enkele nieuwe deelnemers. Uit het succes van muziektheatercollectief Unsound Mind werd in 2019 de groep Resound Mind geboren. Evenals hun zustergroep, maakt Resound Mind zich hard voor het bespreekbaar maken van thema's rondom mentale gezondheid. De groep bestaat uit gedreven en getalenteerde deelnemers van verschillende leeftijden en artistieke achtergronden.

Binnenkort begint het nieuwe seizoen voor Resound Mind, waarin zij zullen toewerken naar een eigen voorstelling. Hierin zullen onderwerpen als depressie, eenzaamheid en onzekerheid worden aangekaart door middel van (koor)zang, dans en spel. De setlist is een mooie verzameling van inspirerende, opzwepende en ontroerende musicalnummers uit bekende en minder bekende shows.

Deelnemers nemen zowel solostukken als koorstukken op zich, en repetities voor de voorstelling worden afgewisseld met workshops over mentale gezondheid, teambuilding en liedinterpretatie. Resound Mind is een hechte, gezellige en gedreven groep. Ben jij degene die gezocht wordt?

Meld je dan nu aan voor de audities op zaterdag 30 april. Ben je deze dag niet beschikbaar maar heb je wel interesse? Meld je dan toch aan, dan wordt er gekeken naar de mogelijkheden. Meer informatie over de auditie, repetities en deelnamekosten vind je samen met het inschrijfformulier op maestageproductions.nl/2022-resound-mind.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda