Audities: Shrek de Musical van Van Hoorne Entertainment

31 mei 2023, 17:59 - Redactie
Audities: Shrek de Musical van Van Hoorne Entertainment

Van Hoorne Entertainment brengt in theaterseizoen 2024 – 2025 een Nederlandstalige versie van Shrek de Musical naar de Nederlandse en Belgische theaters. Van Hoorne Entertainment is specialist op het gebied van theater-, televisie, events en park-entertainment voor de hele familie.

Shrek de Musical kenmerkt een nieuwe, grootse stap in de ontwikkeling van het bedrijf. Voor deze productie worden sterk geschoolde dansers, zangers en acteurs gezocht die met veel plezier en energie het familiepubliek een geweldige ervaring willen geven.

Gezocht worden de volgende rollen:

 • Ezel:
  Man met een speelleeftijd van 20 tot 35 jaar. Hij praat nogal graag en heeft een excellente komische timing. Hij is snel bang en opdringerig, maar ook optimistisch en warm.
  Zangbereik: hoogte B; laagte C3
 • Pinokkio:
  Man met een speelleeftijd van 20 tot 40 jaar. Hij is de leider van de sprookjesfiguren. Pinokkio heeft veel pit en een voorliefde voor liegen.
  Zangbereik: hoogte F#4; laagte E3
 • Draak:
  Vrouw met een speelleeftijd van 25 tot 45 jaar. Ze bewaakt Prinses Fiona in haar kasteel. Ze is met haar indrukwekkende verschijning opdringerig en flirterig en heeft grote vocale capaciteiten.
  Zangbereik: hoogte Eb5; laagte F3
 • Diverse Ensemblerollen M/V: Voor de rollen van de vader en de moeder van Shrek, de wolf, het Peperkoekje, de drie Biggetjes, Peter Pan, de Duloc Dansers, de Wachters en Ridders, zoeken we geschoolde performers met sterke dans-, zang- en spelkwaliteiten. De ensemblerollen kunnen eventueel gecombineerd worden met understudy voor één van de rollen.

De repetities van starten half augustus 2024. De tournee loopt van 29 september 2024 t/m juni 2025. Voorstellingen vinden voornamelijk plaats in de weekenden en schoolvakanties. Volledige beschikbaarheid in deze periode is een vereiste. De audities vinden plaats op 12, 13, 14, 15 en 16 juli 2023 aan de Polderweg- Oost 5 in Molenaarsgraaf. Aanmelden kan tot uiterlijk 7 juni 2023 door middel van het sturen van een CV met recente foto naar audities@VanHoorne.com.

In het geval van te veel aanmeldingen, wordt er een voorselectie gemaakt op basis van CV. N.B. De casting voor de titelrol van Shrek en van Fiona gebeurt op persoonlijke uitnodiging.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda