Audities: Nieuwe audities The Sound Of Music van Deep Bridge

10 januari 2020, 13:44 - Redactie
Audities: Nieuwe audities The Sound Of Music van Deep Bridge

Voor de aankomende productie The Sound of Music is producent Deep Bridge op zoek naar getrainde zangers met een goudeerlijke spelkracht en dansachtergrond voor verschillende posities.

The Sound of Music vertelt het verhaal van Maria, die zich niet kan aanpassen aan het kloosterleven en de opdracht krijgt van Moeder Overste om als gouvernante te werken bij de Familie Von Trapp. Daar komt ze er al snel achter dat de zeven kinderen van Kapitein Von Trapp onder een te streng regime leven. Wanneer de Kapitein een tijd van huis is, laat Maria de kinderen weer opbloeien.

Marie

  • Speelleeftijd: 20 – 29 jaar
  • Stemtype: mezzosopraan met zeer sterke kopstem.
  • Personage: Postulante. Passioneel, charmant en zorgzaam. Warm, vriendelijk en levensluchtig. Soms twijfelend over zichzelf, maar altijd vol toewijding.

Oom Max

  • Speelleeftijd: 40 – 59 jaar
  • Stemtype: Bariton
  • Personage: Manager en vriend van de familie. Slim en geestig. Weet wat hij wil. Sterk karakter met een goed gevoel voor comedy.

Ensemble

  • Speelleeftijd: 20 – 59 jaar
  • Stemtype: Alle stemtypes
  • Personage: Franz, Admiraal Von Schreiber, Herr Zeller, nonnen, waaronder Berthe, Sophia en Margaretta. Personeel van von Trapp, High Society genodigden op het bal, Nazi’s,…

De audities vinden plaats op dinsdag 14 januari en woensdag 15 januari tussen 17:00 uur en 21:00 uur bij Deep Bridge in Wilrijk. Voor beide dagen wordt beschikbaarheid gevraagd in verband met callbacks. De repetitie- en speelperiode is gepland in de maanden oktober, november en december 2020. Tijdens deze periode wordt een volledige beschikbaarheid verwacht.

Inschrijven doe je door rolvoorkeur, cv en foto door te mailen naar ikwilwerk@deepbridge.be of via In The Picture. Eerste selectie gebeurt op basis van ervaring. Indien je reeds auditie deed, gelieve je niet opnieuw op te geven. Binnenkort volgt meer informatie over de kinderaudities.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda