Audities: Muziektheaterproductie Lang en Gelukkig van Musicalgroep Utrecht

29 december 2020, 10:34 - Redactie
Audities: Muziektheaterproductie Lang en Gelukkig van Musicalgroep Utrecht

Musicalgroep Utrecht zoekt enthousiaste en talentvolle spelers (m/v) die over goede spel- en zangkwaliteiten beschikken voor onze nieuwe muziektheaterproductie Lang en Gelukkig.

Lang en Gelukkig is een Nederlands muziektheaterstuk dat in het seizoen 2007/2008 en 2013/2014 door het Ro theater in Rotterdam werd opgevoerd. De toneelteksten zijn geschreven door Don Duyns, Alex Klaassen schreef de liedteksten en maakte de bewerking van de liedjes.

Lang en Gelukkig is een verzameling van klassieke sprookjes en een parade aan bekende sprookjesfiguren. Maar niets is wat het lijkt. Assepoester wordt gekleineerd door haar boze stiefzusters Paris en Hilton, Roodkapje heeft een relatie met een boze wolf met imagoproblemen en prins Roderick van Oranje Nassaukade wordt door zijn moeder uitgehuwelijkt. Alle ontwikkelingen komen tot een climax op het Grote Bal.

De liedjes in deze productie zijn bestaande liedjes uit andere musicals en bekende popnummers waar Alex Klaassen eigen liedteksten op schreef. Onder leiding van creatives Hubert ter Meulen en Charlotte Hulsbergen gaat Musicalgroep Utrecht vanaf mei 2021 tot en met medio februari 2022 elke woensdagavond (van 20.00-22.00 u) repeteren om een eigentijdse bewerking van deze hilarische muziektheaterproductie op de planken te brengen. De uitvoeringen zullen plaatsvinden in februari 2022 in Utrecht.

De audities zullen plaatsvinden in april volgend jaar. Meer informatie en aanmelden kan via website musicalgroeputrecht.nl/audities.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda