Audities: Musicalklassieker Chitty Chitty Bang Bang

22 mei 2022, 12:57 - Redactie
Audities: Musicalklassieker Chitty Chitty Bang Bang

In het seizoen 2022/2023 presenteert Musical 2.0 een ware klassieker voor jong en oud: ChittyChitty Bang Bang/ Met muziek van de Sherman Brothers (Mary Poppins) en naar de populaire film van Roald Dahl en Ken Hughes, is Chitty Chitty Bang Bang een hit voor de hele familie. De voorstelling gaat in 2023 in première in de grote zaal van Schouwburg De Meerse in Hoofddorp.

Wil jij onderdeel zijn van de cast van Chitty Chitty Bang Bang? Geef je dan op voor de audities op zaterdag 18 juni aanstaande.

Verhaal

Chitty Chitty Bang Bang vertelt het avontuur van de excentrieke uitvinder Caractacus Potts, die met de hulp van zijn kinderen Jonathan en Janneke een oude raceauto probeert op te knappen. Al heel snel komen ze erachter dat de auto magische gaven bezit, waaronder drijven op water en vliegen door de lucht. Wanneer de slechte Baron Bombarst ontdekt hoe speciaal de auto is, wil hij hem voor zichzelf hebben. Samen met Opa Potts en de rest van de familie gaan ze de strijd aan met de Baron, de Barones en hun handlanger: de Kindervanger.

Audities

Op zaterdag 18 juni vinden de audities plaats voor Chitty Chitty Bang Bang en de andere nieuwe Musical 2.0-productie: De Rattenvanger. Voor beide producties kunnen talentvolle kinderen zich opgeven voor de audities via Musical.nl/audities. Aan de audities zijn geen kosten verbonden.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

Eerstvolgende première

Voorstelling: Winnie de Poeh
Datum: 30-09-2023
Tijd: 19:00 uur
Volledige agenda