Studio 100 Nachtwachtshow voor het eerst te zien in Nederland

22 mei 2022, 07:34 - Redactie
Studio 100 Nachtwachtshow voor het eerst te zien in Nederland

Er is goed nieuws voor de Nederlandse fans van Nachtwacht. De gloednieuwe show Het Donkere Spiegelbeeld komt naar Nederland. De voorgaande shows van Nachtwacht waren niet in Nederland te zien. Het Donkere Spiegelbeeld is hierbij de eerste show van het bovennatuurlijke trio Vladimir, Wilko en Keelin die met hun magische krachten naar Nederland komen. De theatervoorstelling is eind oktober te zien in Schouwburg de Kring in Roosendaal.

Nachtwacht is een jongerenreeks op de Vlaamse zender Ketnet. De reeks gaat over de Nachtwacht, een bovennatuurlijk trio, Vladimir (Louis Thyssen), Wilko (Giovanni Kemper) en Keelin (Céline Verbeeck) met magische krachten, en hun magische raadsman Vega (Sven De Ridder). Ze wonen allen in het dorpje Schemermeer, dat ook een portaal is waar vaak wezens uit de onderwereld vandaan komen. De nieuwe show ‘Het Donkere Spiegelbeeld’ is de derde in de reeks van Vladimir, Wilko en Keelin. Voorgaande shows waren ‘Het Vervloekte Perkament’ en ‘Het Vampieren Bal’. Deze shows kwamen niet eerder naar Nederland en daarmee is de show over het donkere spiegelbeeld de eerste Nachtwachtshow die te zien is in Nederland.

Na het succes van de voorgaande shows ontdekken Wilko, Vlad en Keelin in de nieuwe voorstelling Het Donkere Spiegelbeeld dat ze dubbelgangers hebben. Dit zijn niet zomaar dubbelgangers, maar hun donkere spiegelbeeld! Het komt tot een helse strijd tussen de goede en de slechte Nachtwacht. Maar wie zal winnen? Het belooft een waanzinnig spannend avontuur te worden. Kunnen Vlad, Keelin en Wilko hun grootste vijand verslaan?

De nieuwe voorstelling Het Donkere Spiegelbeeld speelt op 29 oktober in Roosendaal.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda