Audities: Company van De Leeuw Producties uit Arnhem

2 november 2022, 11:23 - Redactie
Audities: Company van De Leeuw Producties uit Arnhem

De Leeuw Producties brengt 1 november tot en met 5 november 2023 de musical Company naar Arnhem. De regie is in handen van Marleen van der Loo, en de muzikale leiding door Richard FitzHugh. Hiervoor wordt er gezocht naar spelers en zangers vanaf 20 jaar.

Company is een Amerikaanse musical met muziek en liedteksten door Stephen Sondheim. De originele productie uit 1970 was genomineerd voor veertien Tony Awards, destijds een record. De musical, met als werktitel Threes, draait om Robert, een alleenstaande man die niet in staat is een vaste relatie aan te gaan. Company was een van de eerste Concept-musicals, waarin niet één duidelijk afgebakend verhaal wordt gevolgd, maar waarin een thema in verschillende scènes wordt besproken en onderzocht. Company bestaat uit verschillende scènes, zonder chronologische volgorde, die relaties, huwelijk en liefde bespreken.

Audities worden gehouden op 11 december 2022 (inhaal of callbacks op 17 dec) in Theater de Leeuw in Arnhem. Het is belangrijk dat je eventueel beide data beschikbaar bent. Graag ontvangt De Leeuw Producties via producties@theaterdeleeuw.nl jouw CV en motivatiebrief. Na aanleiding van jouw motivatiebrief en CV hoor je zo snel mogelijk of je bent uitgenodigd voor de auditie. Je ontvangt dan auditie materiaal.

De repetities vinden plaats in de weekenden vanaf januari tot en met oktober. Deze moeten nog worden vastgelegd.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Datum: 24-02-2024
Tijd: 13:00 uur
Volledige agenda