Antje Monteiro schrijft eerste boek ‘…EN DOOR’

25 januari 2021, 08:18 - Redactie
Antje Monteiro schrijft eerste boek ‘…EN DOOR’

Van reizigersdochter tot succesvolle musicalster en zakenvrouw. Het boek ‘...EN DOOR. Over hoe tegenslag je geluk niet in de weg hoeft te staan’ bevat het bijzondere levensverhaal van Antje Monteiro.

Opgegroeid als kind van reizigers knokt Antje zich omhoog in de wereld van de Showbizz, tot wat ze nu is: musicalster, zakenvrouw, moeder van Romy en nog veel meer. In haar eerste boek ‘...EN DOOR. Over hoe tegenslag je geluk niet in de weg hoeft te staan’ vertelt ze haar aangrijpende en indrukwekkende verhaal en geeft ze tips en tricks voor een positieve mindset en het vinden van geluk in je leven.

In 2019 organiseert Antje’s zakelijk mentor Ralph van Hessen een positiviteitsdag voor 82 secretaresses uit de top van het zakenleven. Hij vraagt Antje of ze daar haar levensverhaal wil komen vertellen. De reacties zijn overweldigend en hartverwarmend. Ralph adviseert Antje om haar bijzondere verhaal, haar levenslessen en wijsheden op te schrijven en in boekvorm uit te brengen. Dat vormt de basis voor haar boek: ‘...EN DOOR. Over hoe tegenslag je geluk niet in de weg hoeft te staan’. Antje geeft een intieme inkijk in haar leven, de up en downs van het artiestenbestaan en deelt de mooiste fotomomenten die haar levensverhaal op kleurrijke wijze illustreren.

"Iedereen is op zijn of haar manier wel op zoek naar geluk en naar een succesvol leven. Naar innerlijke rust, kracht en inzicht. Ik merk dat mijn bijzondere ervaringen en mijn kijk op het leven mensen inspiratie biedt, ze helpt en steun geeft. Ik draag graag mijn kennis over om mensen te motiveren en blij te maken."

Antje’s leven leest als een roman. Kind van reizigers, alleenstaande ouder, zangeres, tv personality, musicalster én zakenvrouw. Ze werd jong moeder van Romy en na het overlijden van haar zus nam ze haar 3 nichtjes onder haar hoede. Ze speelde in Jeans II en nam hoofdrollen voor haar rekening in grote musicalproducties, zoals Aïda, Cats, We will Rock You en recentelijk Mamma Mia. Ze brengt ook twee eigen albums uit, acteert en presenteert op TV het succesvolle KRO programma “Het gevoel van..”.

Ze is sinds jaren ook actief als succesvol ondernemer met Fit at Home, het grootste thuissport platform van Nederland. Antje kreeg in haar leven ook met grote tegenslagen te maken. Haar scheiding, het verlies van haar zus,vader en moeder naast diverse zakelijke tegenslagen. Antje zette, positief als ze is, altijd onverminderd door en sloeg zich er weer doorheen..

"Ik ben een artiest, dat vat het eigenlijk allemaal samen. Ik heb inmiddels aardig wat levenservaring en kennis opgedaan. Ik heb soms de moeilijke weg gekozen en ook bittere pillen geslikt, zowel zakelijk en privé. Daar ben ik sterker én gemotiveerder dan ooit uitgekomen."

'...EN DOOR’ verschijnt op 4 februari op de eerste drive-through boeklancering. In een speciale tailor made drive- trough locatie in Bunnik zal Antje haar boek uitreiken aan een speciale gast en kan men het boek kopen en laten signeren.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda