Vanaf volgende maand Op zoek naar Maria van AVROTROS

26 januari 2021, 09:46 - Redactie
Vanaf volgende maand Op zoek naar Maria van AVROTROS

Na tien jaar keert het programma Op zoek naar… terug op televisie. AVROTROS komt met een nieuwe, frisse editie van het populaire programma. Na zoektochten naar Evita, Joseph, Zorro en Mary Poppins wordt er nu, onder begeleiding van presentator Frits Sissing, gezocht naar Maria. Slechts één van de tien Maria’s in spé wint de felbegeerde hoofdrol in de musical The Sound of Music.

Zeven zondagen achter elkaar kan de kijker genieten van tien talentvolle ‘Maria’s’. Alle tien de kandidaten brengen uiteenlopende ervaring mee uit het musicalvak. In iedere aflevering moeten zij zich bewijzen tegenover een vierkoppige jury die hun optredens op professionele wijze becommentarieert. Vervolgens is het aan de Nederlandse kijker om te stemmen wie er door mogen en wie er in de ‘sing off’ terechtkomen. In de daarop volgende uitslagronde laten de twee ‘Maria’s’ met de minste stemmen nog één keer aan de jury en de kijkers thuis zien wat zij aan talent in huis hebben.

Frits Sissing: "Ik vind het een feest dat 'Op zoek naar...' terugkomt op tv én dat ik het weer ga presenteren. De vorige edities van het programma zijn echt een springplank geweest voor musicaltalent. Ik ben benieuwd naar de musicalsterren in ‘Op zoek naar Maria’. Het is fijn dat we dit programma kunnen maken en de huiskamers in kunnen brengen, nu mensen al tijden niet naar het theater kunnen."

Op zoek naar Maria is vanaf zondag 21 februari wekelijks om 20:25 uur te zien op NPO 1.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Rust en Vreugd
Datum: 02-04-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda