André Hazes, Belle Perez, Tinne Oltmans in Vlaamse versie van The Christmas Show

24 september 2019, 10:22 - Redactie
André Hazes, Belle Perez, Tinne Oltmans in Vlaamse versie van The Christmas Show

Na de aankondigingen van Christoff, Wannes Lacroix én Hans Peter Janssens, worden André Hazes, Belle Perez, Tinne Oltmans én Nordin De Moor en Goele De Raedt toegevoegd aan de line-up van dé Vlaamse versie van The Christmas Show.

“André Hazes keert terug naar de Lotto Arena en het wordt de eerste en enige keer dat je hem in Vlaanderen kan bewonderen in een indrukwekkende kerstshow. Datzelfde geldt voor Belle Perez die met een aangepast kerstrepertoire bij ons te gast is. Voor Tinne Oltmans is het de tweede keer. Tel daar de musicalervaring bij van Nordin De Moor (‘Chaplin’, ‘Spamalot’) en Goele De Raedt (‘Team U.P.’, ‘Beauty and the Beast'), en dan wordt het familiale gezinskarakter van ‘The Christmas Show’ meteen duidelijk. Mensen die het willen meemaken, moeten snel zijn en tijdig reserveren via www.deepbridge.be”, klinkt het bij de theaterproducent Deep Bridge.

“We zijn ontzettend blij dat we André konden strikken voor ‘The Christmas Show’. Hazes zingt kerstliedjes, maar ‘Leef’ en nog enkele van zijn hits staan ook op de setlist. Dit jaar brengt hij ook nog een nieuw album uit”.

The Christmas Show is te zien op zondag 22 december in de Antwerpse Lotto Arena.

Première
2015
Dernière
2018
Producent
RTL Live Entertainment
Meer over The Christmas ShowAnder nieuws over The Christmas Show
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda