Al meer dan 50.000 kaarten verkocht voor De 3 Biggetjes

16 juni 2023, 10:14 - Redactie
Al meer dan 50.000 kaarten verkocht voor De 3 Biggetjes
Foto: Musicalweb

De nieuwe versie van de succesmusical De 3 Biggetjes heeft zijn start niet gemist. Studio 100 maakt vandaag bekend dat er sinds de aankondiging afgelopen vrijdag al meer dan 50.000 tickets de deur uit zijn. Meteen na de bekendmaking dat de musical in 2024 terugkeert naar Vlaanderen én Nederland, vlogen de tickets de deur uit. Na het enorme succes van de vorige producties in 2003 en 2007, lijkt het erop dat Marthe, Hanne en Julia dit in 2024 nog eens gaan overdoen. Ditmaal in een volledig vernieuwde en groots opgezette versie.

Naast K3 zullen ook Marie Verhulst te zien zijn als het konijn Pluisje en Nurlaila Karim als Mama Big. Het belooft een waar spektakel te worden vol spanning, fantasie en een vleugje romantiek. De 3 Biggetjes gaat in première op 24 februari 2024 en in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Hanne: "Ik heb echt zoveel zin in dit nieuwe avontuur! Iedereen weet intussen wel dat een musical al heel lang op onze bucket-list stond."

Marthe: "Toen we vrijdag De 3 Biggetjes officieel voorstelden aan het publiek voelde je meteen al het enorme enthousiasme."

Julia: "We gaan deze zomer eerst nog even knallen met heel veel optredens maar daarna wordt het aftellen naar de première in februari 2024!"

Tijdens deze nieuwe versie van De 3 Biggetjes kunnen de fans van het eerste uur natuurlijk rekenen op een grote berg nostalgie. Maar ook de nieuwe generatie musicalliefhebbers kan zich zeker laten verrassen door het mooie verhaal, de iconische kostuums en de kleurrijke decors.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda