Affiche van Vlaamse versie Aladdin

22 juni 2018, 08:22 - Redactie
Affiche van Vlaamse versie Aladdin

Eerder deze maand kondigde Uitgezonderd. Theater aan dat Gio Kemper de hoofdrol zal gaan spelen in de familiemusical Aladdin. Nu is daar ook het eerste beeld van Gio in de rol van Aladdin, hieronder te bekijken.

James Cooke die Giovanni wist te strikken voor de titelrol is enthousiast: "Laat ons eerlijk zijn, Gio is een echte Aladdin. Dat wist ik toen ik hem contacteerde en dit beeld bevestigt het alleen maar." De musical zal te zien zijn van 18 mei tot en met 9 juni in Stadsschouwburg Antwerpen, Ethias Theater Hasselt en Capitole Gent.

Het loopt alvast storm voor de audities. Het productiehuis ontving al meer dan 100 inschrijvingen voor de audities op 14 juli. Producent Bob Jennes had zo’n grote interesse niet verwacht : "De musical Aladdin blijkt duidelijk bovenaan ieders artiest bucketlist te staan. Indien de inschrijvingen blijven binnenstromen zien we ons genoodzaakt om nog een extra auditie-dag te organiseren. Hier kan ik alleen maar blij om zijn”.

James Cooke vult aan: "Hoe meer talent we zien, hoe groter de kans dat enkel de beste artiesten een plek zullen krijgen naast Giovanni. Dit verzekert voor ons nu al kwaliteit, iets waar we met Uitgezonderd. steeds opnieuw naar streven.”

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda