Gio Kemper speelt hoofdrol in Vlaamse versie Aladdin

schedule7 juni 2018, 18:14 - Redactie
Gio Kemper speelt hoofdrol in Vlaamse versie Aladdin

Gio Kemper zal de hoofdrol gaan spelen in de Vlaamse versie Aladdin, de nieuwe familiemusical van Uitgezonderd. Theater. Gio is momenteel te zien in de serie Nachtwacht van Studio 100 en eerder speelde hij al in The Lion King en Oliver!.

Hoe de cast van de familiemusical er verder uit zal gaan zien is nog niet bekend, wel mag Gio mee beslissen wie de rol van Jasmine zal gaan vertolken. "Ik mag zelf mee kiezen wie mijn tegenspeelster wordt en daar ben ik heel dankbaar voor. Je kan immers niet met iedereen een even goede klik hebben. We willen volop gaan voor een authentiek gevoel.” Of hij al iemand in gedachten heeft? “Nee, ik weet zelf nog maar net dat ik gecast ben, dus ik heb de kans nog niet gehad om er goed over na te denken.”

De regie is in handen van Jaak Lema, het script is geschreven door Tijl Dauwe en verantwoordelijk voor de muziek is Sam Verhoeven.

Aladdin gaat in première op 17 mei volgend jaar in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Daarna voorstellingen in Gent (Capitole) en Hasselt (Ethias Theater).

Bron: HLN.be

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

Bekijk nu de scenefoto’s van Anastasiaschedule 20 september 2019, 09:52
Ook hoofdrol voor Liz Snoijink in Anastasiaschedule 20 september 2019, 07:58
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Anastasia
Locatie: Circustheater
Datum: 22-09-2019
Tijd: 16:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda