Gio Kemper speelt hoofdrol in Vlaamse versie Aladdin

7 juni 2018, 18:14 - Redactie

Gio Kemper zal de hoofdrol gaan spelen in de Vlaamse versie Aladdin, de nieuwe familiemusical van Uitgezonderd. Theater. Gio is momenteel te zien in de serie Nachtwacht van Studio 100 en eerder speelde hij al in The Lion King en Oliver!.

Hoe de cast van de familiemusical er verder uit zal gaan zien is nog niet bekend, wel mag Gio mee beslissen wie de rol van Jasmine zal gaan vertolken. "Ik mag zelf mee kiezen wie mijn tegenspeelster wordt en daar ben ik heel dankbaar voor. Je kan immers niet met iedereen een even goede klik hebben. We willen volop gaan voor een authentiek gevoel.” Of hij al iemand in gedachten heeft? “Nee, ik weet zelf nog maar net dat ik gecast ben, dus ik heb de kans nog niet gehad om er goed over na te denken.”

De regie is in handen van Jaak Lema, het script is geschreven door Tijl Dauwe en verantwoordelijk voor de muziek is Sam Verhoeven.

Aladdin gaat in première op 17 mei volgend jaar in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Daarna voorstellingen in Gent (Capitole) en Hasselt (Ethias Theater).

Bron: HLN.be

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf op de hoogte van het musicalnieuws via: Facebook - Instagram - WhatsApp - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Hospita
Locatie: DeLaMar
Datum: 04-12-2023
Tijd: 20:00 uur
Volledige agenda