Acteurs/Actrices:

Tony Neef

Tony Neef
photo_camera Foto: Roy Beusker
Geboortedatum
29 januari 1961
Geboortestad
Leek
Land
Nederland

Tony Neef werd bekend in 1996 door zijn vertolking van de rol van Chris in de musical Miss Saigon. Daarvoor was hij al te zien in Jeans en Evita. Later volgde musicals als Titanic, Saturday Night Fever, Sweet Charity, Les Miserables, Annie, The Sound of Music, Sonneveld de musical en Beauty and Beast.

Op het gebied van Kleinkunst voelt Tony zich ook op z’n gemak. Hij schitterde in Telkens Weer het Dorp, een hommage aan de tekstdichter Friso Wiegersma. In 2006 oogstte Tony veel lof in Purper 100, een vooruitblik, samen met Jos Brink, Erik Brey, Frans Mulder en Corry Brokken. In 2009 was Tony te zien in Purper in Concert en in 2013 in Vroeger of Later een hommage aan het repertoire van Robert Long.

Liedjesteksten van Tony zijn onder andere te horen op CS’s van Ruth Jacott, Gerard Joling, Wolter Kroes, Antje Monteiro, Willeke Alberti en van Jeroen van der Boom.

Tevens werkt Tony veel mee aan animatiefilms -en series. In de afgelopen jaren leende hij zijn stem onder andere aan Harry Potter, Hercules, Shrek, What ’s With Andy, de Tofu’s, Hannah Montana, Igor, Epic en Turbo.

In de afgelopen jaren was Tony Neef te zien in de onderstaande musicals:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter

keyboard_arrow_downMusicals

Aladdin
Stage Entertainment
Diana & Zonen
MediaLane
TINA – De Tina Turner Musical
Stage Entertainment
Titanic
De Graaf & Cornelissen
keyboard_arrow_rightMeer musicals

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Amélie de Musical
Datum: 21-10-2021
Tijd: 20:15 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda