Acteurs/Actrices:

Rolf Koster

Geboortedatum
25 februari 1968
Geboortestad
Terborg

Biografie

Rolf Koster richtte tijdens zijn studie aan het conservatorium vocalgroup Take Five! op, waarmee hij drie theatershows maakte.

Rolf was te zien in de eerste productie van Les Misérables, daarna in Cyrano – De Musical, Sweeney Todd en in Wenen in Elisabeth. Terug in Nederland speelde Rolf in Zzinderella, Muziektheaterspektakel De Tijdaffaire, Joe – De Musical, Robin Hood, Titanic, Rocky over the Rainbow I en II, Into the Woods, Nine, Jesus Christ Superstar, Shhh…it Happens, De Engel van Amsterdam, Liesbeth List de Musical en Op Hoop van Zegen.

Verder speelde hij in de klucht Dubbel Op!, de komedie Wordt u al geholpen? en Diner voor Twee. Bij het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht was Rolf solist in Rock Opera in Concert, Concert for Freedom, Stars for Planet Earth, 100 jaar Militaire Luchtvaart, Bevrijdingsconcerten en Liberation Tour Canada.

Daarnaast was hij was een van de solisten in The Dancing Queens, Jubilee 15, Musical in Concert I en Musicals in Ahoy 2004, A Tribute to the Bee Gees, Simone’s Songbook en Vive la France II.

Musical Award nominaties ontving Rolf voor beste mannelijke bijrol in Rocky over the Rainbow I, Liesbeth List de Musical en Op Hoop van Zegen.

Musicals

Hieronder meer informatie over de musicals waarin Rolf Koster in Nederland was te zien:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Musicals

Frozen de Musical
Stage Entertainment
Les Misérables the Arena Spectacular
De Graaf & Cornelissen
Mamma Mia!
The Party
Just Entertainment
Meer musicals

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda