Acteurs/Actrices:

Michel Sorbach

Geboortedatum
18 februari 1962

Biografie

Michel studeerde af aan de Akademie voor Kleinkunst in Amsterdam. Speelde bij diverse toneelgezelschappen, waaronder het Zuidelijk Toneel (Ajax/Antigone) en het Haarlems Toneel (Kean, Beschrijving van een strijd). Ook was hij te zien in vrije producties als Mephisto, Een groot Misverstand, The Beaux Strategem, Jane Eyre, De Boot en het Meisje, De Beer en De Kleine Kapitein.

Was te zien in vele drama- en comedyseries alsmede films als Klem 2, Oh, Mijn Hemel, Flikken Maastricht, Een Huis voor Vincent, Van God Los, Vast, Volgens hem, volgens haar, Iris, Steil Achterover, Het Bombardement, Moordvrouw, My Blue Heaven, Polonaise, De Held en Dummie de Mummie.

Speelde in musicals als De Fabeltjeskrant, Ja zuster, nee zuster, Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?, Footloose, Annie, Oliver, Anatevka, Alladin, Piaf, Yab Yum, Nightmare, Afblijven en Faya.

Bijzonder was zijn samenwerking met internationale gezelschappen als Millennial Arts Productions Inc New York (Messiah) en International Theatrical Service Europe (Bharati: Wonder of India en Palace of Illusions), in de rol van componist Petrovitsj Moessorgski met het Koninklijke Concertgebouworkest en met het Rotterdams Philharmonisch Orkest in Het Griezelconcert.

Musicals

Hieronder meer informatie over de musicals waarin Michel Sorbach in Nederland was te zien:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

Musicals

Aida
Stage Entertainment
Mamma Mia!
The Party
Just Entertainment
Pretty Woman
Stage Entertainment
Mamma Mia!
De Graaf & Cornelissen
Meer musicals

Eerstvolgende première

Voorstelling: Winnie de Poeh
Datum: 30-09-2023
Tijd: 19:00 uur
Volledige agenda