Acteurs/Actrices:

Melise de Winter

Biografie

Melise de Winter studeerde in 1990 af aan de Arnhemse Hogeschool voor de Kunsten. Zij speelde mee in de theatershows en musicals: Jeans 3,4 en 5, Singin’ in the Rain, Ollie B. Bommel en de Trullenhoedster van Opus One, Sinatra’s Songbook, 42nd Street, in verschillende theatertours met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht, Hello Dolly!, Annie, Assepoester, “Ja zuster, nee zuster”, Allo Allo, Dokter Dolittle, Daddy Cool , Flashdance, Vamos en Anastasia.

Zij was kinderregisseur bij Joop van de Ende’s: The Sound of Music 2002 en Tarzan en bij Albert Verlinde’s: Annie 2012, Daddy Cool en The Sound of Music 2014.

Melise vervulde de taak van Resident Director bij: The Sound of Music 2008 en 2014, Daddy Cool, Shrek, Flashdance, Grease, Ciske de Rat van Stage Entertainment (2016/2017) en bij The Addams Familie van Tec-entertainment.

Melise maakte de choreografieën voor: Jeans 11,13 en 17, Top Tien 1 van Tineke Schouten en voor Albert Verlinde’s: Hello Dolly, Annie en Assepoester. In 2021 maakte zij de choreografie voor de openluchtvoorstelling Vreemde Vogels en voor de solo voorstelling van Barrie Stevens.

Zij regisseerde diverse examenvoorstellingen en de kindervoorstelling Agent & Boef. Melise was te zien in verschillende commercials, ze had gastrolletjes in GTST en Flikken Maastricht. Ze is stem-actrice en is te horen in veel teken- en live action films. Zij is o.a. de Nederlandse stem van Minnie Mouse.

Musicals

Hieronder meer informatie over de musicals waarin Melise de Winter in Nederland was te zien:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Musicals

Frozen de Musical
Stage Entertainment
Les Misérables the Arena Spectacular
De Graaf & Cornelissen
Moulin Rouge! De Musical
Stage Entertainment
Mamma Mia!
The Party
Just Entertainment
Meer musicals

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda