Acteurs/Actrices:

Fabian Jansen

Fabian Jansen
Foto: Musicalweb

Biografie

Fabian studeerde in 2005 af aan de acteursopleiding van de Toneelacademie Maastricht.

Speelde onder andere in de films Mannenharten 1 & 2, Nena, Ada, De Zitting, Alles van Waarde, Dorst, Symbiose, Vreemd Bloed, Popoz, Voor Elkaar Gemaakt, Mees Kees, Uilebal en Keet & Koen. Hij was te zien in series als De Vloer Op, Missie Aarde, Lampje, Meisje Van Plezier, Mannentester, Heer & Meester en Puck En Het Verdwenen Schaap.

Verder speelde hij in de voorstellingen Maalkop, Wuthering Heights, Els (#Elsblijftthuis), Carousel, Eindspel, Vrede en Oorlog, Priemgeval, ’s-Heerskinderen, Never Never Wonder, King Lear, Pheadra, Woeste Hoogten, Het Portret van Dorian Grey, Leonce en Lena, Heksen en Beer. In 2014 vertolkte hij al meer dan 200 keer de rol van André Hazes in Hij Gelooft in Mij.

Daarnaast is hij cineast en impact producer. Zo regisseerde hij onder andere de films Vanmiddag zal het regenen, Ella, Lady en Ada, en de toneelstukken Els (#Elsblijftthuis), ’s-Heerskinderen, Never Never Wonder en Des Varkensmijmerij. Hij is oprichter en directeur van Fabuch Social Cinema, het eerste inclusieve filmproductiehuis van Nederland.

Musicals

Hieronder meer informatie over de musicals waarin Fabian Jansen in Nederland was te zien:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Musicals

Frozen de Musical
Stage Entertainment
Les Misérables the Arena Spectacular
De Graaf & Cornelissen
Moulin Rouge! De Musical
Stage Entertainment
Mamma Mia!
The Party
Just Entertainment
Meer musicals

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda