Acteurs/Actrices:

Esmée Dekker

Esmée Dekker
Foto: Musicalweb
Geboortedatum
8 maart 1994
Geboortestad
Utrecht

Biografie

Esmée Dekker is afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie en kreeg les van Lieneke La Roux, Rein Kolpa, Frederik de Groot, Peter Faber, Frank Sanders, Ivo Chundro en vele anderen.

In 2015 speelde Esmée in haar eerste musical De Jantjes van De Graaf & Cornelissen Entertainment. Daarna volgden er vele andere. Zo volgden Heerlijk duurt het langst, Zo’n Toon en A Chorus Line waar ze de rol van Diana Morales vertolkte. In maart 2017 kreeg Esmée de hoofdrol van Eliza Doolittle in My Fair Lady. Ze tourde door heel Nederland en werd genomineerd voor beste vrouwelijke hoofdrol. Daarna speelde ze in de musical Evita, de rol van de Maîtresse en alternate Evita en ze speelde in Lazarus, de musical over het leven van David Bowie geproduceerd door Stage Entertainment.

Esmée was al op jonge leeftijd bezig met haar muzikale passie. Ze kreeg zanglessen van Lisa Boray en danste vanaf jongs af aan selectie. Inmiddels geeft Esmée zelf zangles aan tientallen leerlingen waaronder de kinderen van een aantal bekende Nederlanders. Als (solo)zangeres treedt ze regelmatig op met verschillende artiesten en muzikanten.

Musicals

Hieronder meer informatie over de musicals waarin Esmée Dekker in Nederland was te zien:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Musicals

Frozen de Musical
Stage Entertainment
De Tocht
De Tocht B.V.
Mamma Mia!
The Party
Just Entertainment
Meer musicals

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda