Acteurs/Actrices:

Carlos de Vries

Geboortedatum
23 september 1990
Geboortestad
Belo Horizonte
Land
Brazilië

Carlos begon zijn muzikale loopbaan op de NKT Theaterschool in Purmerend. Hier volgde hij van 2001 tot 2007 zang, -spel en danslessen. Hierna nam hij een jaar lang acteerlessen bij Son Koper en Rob Florence op de Theaterschool van het ROC van Amsterdam waar hij in verschillende toneelstukken van o.a. Pauline Mol, Alex van Warmerdam en DBC Pierre speelde.

Van 2008 tot 2012 studeerde Carlos aan de Dutch Academy of Performing Arts, waar hij onder meer zangles kreeg van Ivo van Leeuwen en Frederike Schonis.

In zijn periode bij de Dutch Academy of Performing Arts zong hij bij het Dutch Event Choir als backing vocal en solist voor o.a. de Uitmarkt Musical Sing-a-Long, het Musical Awards Gala en andere evenementen in Nederlandse theaters.

Tijdens deze studie heeft hij onder meer hoofdrollen in de musicals ‘Into the Woods’, ‘Kiss me Kate’ en de Boy George musical ‘Taboo’ mogen vertolken. Carlos nam in 2011 met de zanggroep ‘Blue Monday’ deel aan de SBS6 A Capella talentenjacht ‘The Sing Off’ en werkte hierbij nauw samen met Tjeerd Oosterhuis, Karin Bloemen en Jetse Bremer.

In 2017 studeerde Carlos af aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Hier kreeg hij zangles van Edward Hoepelman, Miranda van Kralingen, Harry Ruijl en Wilma Bierens. Hiernaast heeft hij masterclasses gevolgd bij Ed Spanjaard, Pia Douwes, Patricia Nessy (Wenen) en bij Carmelo Corrado Caruso (Italië).

In de afgelopen jaren was Carlos de Vries te zien in de onderstaande musicals:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter

keyboard_arrow_downMusicals

Aladdin
Stage Entertainment
Diana & Zonen
MediaLane
TINA – De Tina Turner Musical
Stage Entertainment
Titanic
De Graaf & Cornelissen
keyboard_arrow_rightMeer musicals

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Willem Junior
Locatie: De Speeldoos
Datum: 07-11-2021
Tijd: 15:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda