Acteurs/Actrices:

April van Amelsvoort

April van Amelsvoort
Foto: Musicalweb

Biografie

April van Amelsvoort heeft Muziektheater gestudeerd aan het Fontys Conservatorium in Tilburg. Hier behaalde zij zowel haar Bachelor als haar Master of Music diploma. Zij kreeg zanglessen van Edward Hoepelman, Katrien Verheijden, Ingrid Zeegers en Eva Wilms. Daarnaast heeft April diverse Estill Voice Trainingen gevolgd van o.a. Dorthe Hyldstrop, Marcello Zempt en Annemarie Speed en heeft zij gestudeerd aan het Complete Vocal Institute in Kopenhagen. Dit heeft ertoe geleid dat April nu een gecertificeerde zangdocente is in zowel Estill Voice Training als Complete Vocal Technique.

April maakte haar theaterdebuut als Fogg’s dochter in Sweeney Todd. Daarna was zij te zien als Bobbie in Jon van Eerd’s komedie Harrie let op de kleintjes, als Fogg’s dochter in de tourversie van Sweeney Todd en speelde zij de rol van Daphne in Rondom het Rembrandtplein. In Duitsland was April te zien als Ensemble en cover Raven in de musical Bat out of Hell in het Metronom Theater in Oberhausen en als Ensemble in Wallace das Musical in Duisburg.

Naast haar theaterwerkzaamheden is April werkzaam bij de CliniClowns en werkt zij als clown in diverse ziekenhuizen en instellingen.

Musicals

Hieronder meer informatie over de musicals waarin April van Amelsvoort in Nederland was te zien:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Musicals

Frozen de Musical
Stage Entertainment
Les Misérables the Arena Spectacular
De Graaf & Cornelissen
Mamma Mia!
The Party
Just Entertainment
Meer musicals

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda