Acteurs/Actrices:

Anna Joan

Anna Joan
Foto: Musicalweb

Biografie

Anna Joan is een creatieve, veelzijdige performer en songwriter. Ze schrijft en speelt intieme, autobiografische popmuziek en acteert in films.

Anna Joan heeft zich tijdens haar opleiding Muziektheater aan de FHK te Tilburg onderscheiden door het maken en spelen van haar eigen muziektheater voorstellingen. Zo werd zij in 2018 voor haar voorstelling Tweedehands Fiets, gebaseerd op de moord op Anne Faber, genomineerd voor de Jacques de Leeuw Prijs.

In 2019 speelde zij de hoofdrol in de shortfilm Moffenmeid door Raymon Hilkman. Deze film won onder andere de ‘Audience Award’ tijdens de VERS Filmawards en de ‘Best Movie Award’ op het ‘International festival du film d’histoire’ in Montréal, Canada. In datzelfde jaar releasde Anna Joan haar debut EP genaamd CRAWL, met songs waarmee ze de luisteraar meevoert door persoonlijke verhalen.

Inmiddels heeft ze haar Master of Music aan de FHK behaald (2020) in de richting Pop Songwriting. Daar volgde ze lessen bij de dansacademie, het muziektheater conservatorium en de rockacademie.

Musicals

Hieronder meer informatie over de musicals waarin Anna Joan in Nederland was te zien:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Musicals

Moulin Rouge!
Stage Entertainment
Mamma Mia!
The Party
Just Entertainment
Frozen de Musical
Stage Entertainment
Saturday Night Fever
De Graaf & Cornelissen
Meer musicals

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda