50.000 extra kaarten voor Lazarus in het DeLaMar

3 juni 2019, 10:57 - Redactie
50.000 extra kaarten voor Lazarus in het DeLaMar

Ruim vier maanden voor de première van Lazarus zijn er al meer dan 50.000 kaarten verkocht. Wegens de overweldigende belangstelling hebben Stage Entertainment Nederland en het DeLaMar Theater besloten de speelperiode te verlengen: er zijn nu 50.000 extra tickets beschikbaar. Die zijn vandaag om 10.00 uur in verkoop gegaan.

David Bowie creëerde Lazarus vlak voor zijn overlijden samen met regisseur Ivo van Hove. Na New York en Londen komt de originele productie dit najaar voor een exclusieve periode naar het DeLaMar Theater in Amsterdam. In december werd aangekondigd dat acteur Gijs Naber de rol van Newton voor zijn rekening neemt. De andere acteurs worden binnenkort bekend gemaakt.

Albert Verlinde, algemeen directeur en producent van Stage Entertainment Nederland: “David Bowie is en blijft een fenomeen. Vooraf was ik benieuwd of het Nederlandse publiek deze voorstelling zou omarmen, dat de reacties zo overweldigend zouden zijn had ik nooit kunnen bedenken. Ik ben echt overvallen door de enorme belangstelling. Er is sprake van een ware run op de kaarten. Door het verlengen van de speelperiode krijgen nog meer mensen de kans om David Bowie’s laatste meesterwerk te zien”.

Regisseur Ivo van Hove: “Lazarus is het laatste project van David Bowie geweest. De voorstelling betekent voor mij persoonlijk heel veel en ik vind het dan ook bijzonder om deze nu eindelijk, na New York en Londen, aan de Nederlandse toeschouwer te mogen laten zien.”

Première
13 oktober 2019
Dernière
23 maart 2020
Producent
Stage Entertainment
keyboard_arrow_rightMeer over Lazaruskeyboard_arrow_rightAnder nieuws over Lazarus
Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda