1200 kinderen beleven Anastasia in het Circustheater

29 januari 2020, 18:27 - Redactie
1200 kinderen beleven Anastasia in het Circustheater

Tijdens een speciale voorstelling vandaag van Anastasia kregen 1200 kinderen uit de groepen 8 van 43 basisscholen een speciale theaterbelevenis in het Circustheater in Scheveningen. Hoofdrolspelers Tessa Sunniva van Tol en Milan van Waardenburg ontvingen de leerlingen op de rode loper. Rondom dit bezoek aan de voorstelling volgden de leerlingen een speciale les over het thema uit de musical Anastasia: ‘Wie was ik, wie ben ik en wie wil ik worden?’

De lessen zijn onderdeel van het educatieprogramma dat Stage Entertainment Nederland in samenwerking met het Jeugdeducatiefonds en ABN AMRO Foundation heeft gelanceerd. Albert Verlinde, van Stage Entertainment Nederland: “Het is ontzettend fijn om de 1200 kinderen te kunnen ontvangen in het Circustheater en ik hoop dat we met het educatieprogramma en de voorstelling Anastasia de kinderen veel inspiratie en een onvergetelijke dag hebben kunnen geven.”

Op de foto: Ingrid van Veen (Jeugdeducatiefonds), Ernst Boekhorst (ABN AMRO Foundation), de hoofdrolspelers uit Anastasia, Kees van Dijkhuizen (ABN AMRO), Arie Schilling (Jeugdeducatiefonds), Sarina Maat (Jeugdeducatiefonds) en Eke Rog (Stage Entertainment Nederland).

Foto: Wesley de Wit

Première
22 september 2019
Dernière
23 maart 2020
Producent
Stage Entertainment
Meer over AnastasiaAnder nieuws over Anastasia
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda