Westend en Sense Keukens maken theater bereikbaar voor Kinderkledingbank en Avondlicht

21 september 2016, 11:28 - Redactie
Westend en Sense Keukens maken theater bereikbaar voor Kinderkledingbank en Avondlicht

Cultuur is belangrijk en moet voor iedereen bereikbaar zijn. Musicalvereniging Westend geloof hier vurig in, en heeft daarom verschillende acties opgezet om theater bereikbaar te maken voor kwetsbare groepen: leden van de KinderKledingBank en inwoners van zorgcentrum Avondlicht.

Sense Keukens helpt de musicalvereniging een grote wens te realiseren: mensen die het minder breed hebben een avond laten genieten van een mooie voorstelling. Namelijk Zorro de Musical in Schouwburg het Park in Hoorn. Maar liest 40 leden van de Kinderkledingbank in Hoorn kunnen naar Zorro de Musical dankzij de hulp van Sense Keukens. Wat normaal gesproken voor de kinderen én ouders van de KinderKledingBank ondenkbaar is, wordt op deze manier toch waargemaakt.

Daarnaast is Westend een samenwerking aangegaan met Sense Keukens en Alpha Tours om ook ouderen te laten genieten van een avond uit. Eén van de problemen waar ouderen vaak mee te maken krijgen, is beperkte mobiliteit. Westend heeft daarom vervoer geregeld waarmee de ouderen van zorgcentrum Avondlicht van en naar Schouwburg Het Park worden gebracht. Door de hulp van Sense Keukens en Alpha Tours hoeft deze groep ouderen enkel een gereduceerd tarief voor een kaartje te betalen om de hele middag verzorgd en vermaakt te worden.

Verhaal

De charmante en soms wat roekeloze Diego de La Vega reist met een groep zigeuners door Spanje, wanneer hij hoort dat de bevolking van zijn geboortestad onderdrukt wordt door zijn op geld en macht beluste broer. Diego schiet de gekwelde bevolking te hulp. Vechtend als zijn alter ego Zorro, probeert hij zijn broer te stoppen. Maar het dubbelleven is zwaar en eist zijn tol. En wat gaat Diego doen als hij moet kiezen tussen twee vrouwen?

Zorro is een musicalspektakel vol passie, Flamenco, schermgevechten met muziek van de Gypsy Kings. Zorro is te zien op 19 en 20 november in Schouwburg Het Park in Hoorn. Kaarten kosten € 24,95 en zijn verkrijgbaar op www.hetpark.nl.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda