Wegens succes extra kaarten voor muziektheater Reuring in ‘t Reggedal

schedule11 september 2019, 13:27 - Redactie
Wegens succes extra kaarten voor muziektheater Reuring in ‘t Reggedal

Terwijl vanavond (11 september) de generale repetitie gespeeld gaat worden en morgenavond de voorpremière plaats vindt gaan er wegens grote vraag meer kaarten in de verkoop voor muziektheater Reuring in ‘t Reggedal.

Het hele team van Reuring in ‘t Reggedal kan niet wachten op de première op 13 september. Al het harde werken van de afgelopen weken (en komende dagen) komt op die avond samen wanneer publiek en genodigden de muziektheatervoorstelling mogen komen bekijken.

Toch is er in de voorloop naar de première al genoeg animo in Nijverdal en omgeving voor de voorstelling. Zoveel zelfs, dat het team van Reuring in ‘t Reggedal heeft besloten om extra kaarten beschikbaar te stellen.

"We willen zoveel mogelijk mensen de kans geven om deze geweldige muziektheatervoorstelling op een unieke locatie te gaan zien." aldus Ellen Wisse, uitvoerend producent van de voorstelling.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Willemijn Verkaik
Locatie: DeLaMar
Datum: 09-07-2020
Tijd: 19:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda