Voorstelling Hanna van Hendrik wegens succes verlengd

21 juni 2019, 16:51 - Redactie
Voorstelling Hanna van Hendrik wegens succes verlengd

Vandaag is bekend gemaakt dat Hanna van Hendrik wegens succes wordt verlengd met maar liefst 5 voorstellingen.

Hanna van Hendrik ging 8 juni in première. Door de aanhoudende vraag naar kaarten is besloten vijf extra voorstellingen aan te kondigen.

Hanna van Hendrik is een initiatief van actrice Johanna ter Steege, geboren en opgegroeid in Twente. Al jarenlang droomde ze ervan om een ode aan haar jeugd, familie en het boerenleven te maken. De voorstelling is dan ook een eerbetoon aan de veerkracht van de boerengemeenschap in de radicale omwentelingen van de jaren zeventig. Een familiekroniek over vrees voor verandering, hechte familiebanden, liefde en bevrijding, verteld in Twents dialect en Nederlands.

Een zeer grote groep neemt avond aan avond op Vliegveld Twenthe het publiek mee door het leven van Hanna. Met Johanna ter Steege en Huub Stapel als Hanna en Hendrik, Naomi van de Linden, Laus Steenbeeke, Magda Nij Bijvank, Max Laros, Marliz van Til, Jan Roerink, Gerrit Lammers en vele anderen. Met een speciale rol voor Her Majesty, groot koor, ballerina’s, motorclub én koeien.

Regie is in handen van Liesbeth Coltof, script is geschreven door Bouke Oldenhof en muziek geschreven en uitgevoerd door Her Majesty.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda