Musical Company van Pit Producties geannuleerd

6 november 2019, 17:50 - Redactie
Musical Company van Pit Producties geannuleerd

Het bestuur van Pit Producties heeft besloten om de voorbereidingen van de musical Company met directe ingang stop te zetten. De productie, die vanaf 14 februari 2020 door het land zou toeren, wordt geconfronteerd met een zwaar tegenvallende kaartverkoop.

“Gezien de slechte markt in combinatie met de beperkte financiële mogelijkheden van PIT, acht het bestuur het niet realistisch dat de kaartverkoop alsnog voldoende op gang komt, waardoor er onverantwoorde risico’s ontstaan als wij doorgaan met de productie. Er is met man en macht naar mogelijkheden gezocht om door te gaan, maar helaas heeft dat niet tot de gewenste uitkomst geleid. Het bestuur en directie van Pit Producties betreuren het ten zeerste dat dit besluit genomen moest worden.” zo laat de producent weten.

De theaters nemen contact op met de mensen die reeds kaarten gekocht hebben. In Company zouden Paul Groot, Cystine Carreon, Maartje Van de Wetering, Jeremy Baker, Esther Maas, Jolanda van den Berg, Marcel Visscher, Carlos De Vries, Frank van Hengel, Sophie Veldhuizen en Tjebbo Gerritsma te zien zijn.

Hieronder zie je het optreden dat de cast recent nog gaf op de Uitmarkt.

Dernière
N.N.B.
Producent
Pit Producties
Meer over Company Ander nieuws over Company
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda