Volledige cast Sweeney Todd aangekondigd

17 december 2015, 10:52 - Redactie
Volledige cast Sweeney Todd aangekondigd

Duidelijk was al dat René van Kooten volgend jaar de hoofdrol zal gaan spelen in de musical Sweeney Todd, ook was het al duidelijk dat Vera Mann de rol van mevrouw Lovett op zich zal nemen en Henk Poort de rol van rechter Turpin. Nu is ook de rest van de cast aangekondigd door producent OpusOne.

Michelle van de Ven, Marjolein Teepen en Wil van der Meer zullen belangrijke rollen gaan vertolken in de musicalhit van Stephen Sondheim. Michelle van de Ven (Next to Normal, Aspects of Love) is Johanna en Marjolein Teepen (We will rock you) speelt Bedelares. Wil van der Meer is Bode Bamford, exact dezelfde rol die hij 22 jaar geleden speelde toen Sweeney Todd in 1993 voor het eerst professioneel opgevoerd werd in Nederland.

Sweeney Todd werd wereldwijd uitgevoerd en ontving vele prijzen waaronder 8 Tony Awards en 9 Drama Desk Awards. In 2008 werd het verhaal verfilmd door Tim Burton met Jonny Depp in de titelrol.

De musical is in een vertaling en regie van Koen van Dijk van 20 mei tot en met 20 juni 2016 exclusief te zien in het monumentale Theater Het Zonnehuis in Amsterdam-Noord.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Falsettos
Locatie: DeLaMar
Datum: 25-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda