Vliegveld Twenthe presenteert De Musical Dinnershow

6 september 2023, 18:03 - Redactie
Vliegveld Twenthe presenteert De Musical Dinnershow

Van 9 tot en met 30 december wordt Vliegveld Twenthe omgetoverd tot het sfeervolle Londen van 1854. Een eigentijdse versie van het klassieke Scrooge-kerstverhaal, luxe viergangendiner én 360 graden beleving: De Musical Dinnershow.

Beleef de magie van Dickens’ 19e eeuw deze decembermaand in een intieme setting. Met een cast van meer dan 70 man en 6 podia rondom je, geniet je niet alleen van hedendaagse kersthits, maar ook van moderne hiphop- of popliedjes in een Dickens’ jasje. En om de belevenis compleet te maken is er een wenselijke, feestelijke dresscode: “Met de feestelijke dresscode maak je onderdeel uit van het decor." En jij? Jij zit midden in het verhaal, want het spektakel gebeurt rondom je. "Je weet niet waar je naar moet kijken!", aldus Simône le Roy, producent, regisseur, schrijver en bedenker van de musical.

Het programma duurt 6 uur. De Musical Dinnershow is een 4 uur durende show met vóór en na de show een gelegenheid om te borrelen en (na) te genieten. De première van De Musical Dinnershow is op 9 december.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda