Vlaamse versie Mamma Mia! en Urbanus uitgesteld naar 2021

26 juni 2020, 15:08 - Redactie
Vlaamse versie Mamma Mia! en Urbanus uitgesteld naar 2021

Producent Deep Bridge heeft besloten om de Vlaamse versie van Mamma Mia! en de nieuwe musical Urbanus uit te stellen naar 2021 als gevolg van de coronacrisis.

De voorstellingen van Mamma Mia! die verplaatst werden naar augustus/ september 2020 worden nu verplaatst naar maart/april 2021. Urbanus, de musical speelt vanaf oktober 2021 in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Ethias Theater, Hasselt.

De volledige verklaring van Deep Bridge lees je hieronder:

Sinds het uitbreken van COVID-19 hebben we ons steeds aan de actualiteit aangepast en waren we nauw betrokken bij het sectoroverleg. We zijn blijven zoeken naar oplossingen, met het grootste respect voor onze ticketkopers en iedereen die meewerkt aan onze voorstellingen, voor en achter de schermen. We zijn dankbaar voor jullie begrip en steun.

Maar de blijvende impact van het coronavirus verplicht ons om onze programmatie te herbekijken. Op de Veiligheidsraad vandaag, 24 juni, werd duidelijk wat de regels zijn vanaf augustus. Een grote musical spelen voor 400 mensen is op geen enkele manier te rendabiliseren, en de onzekerheden zijn te groot. De beperkingen zullen ongetwijfeld gaandeweg worden versoepeld, maar voor wat de voorstellingen in de zomer en net na de zomer betreft kunnen we de beslissingen niet langer uitstellen.

Achter de schermen wordt hard gewerkt om onze musicals voor te bereiden en ons goed te organiseren om die veilig te kunnen laten doorgaan. We hebben een gevarieerd en kwalitatief aanbod in de steigers staan. Daar verandert niets aan! We laten los wat niet kan en gaan voluit voor wat wél kan.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda