Vajèn van den Bosch en The JukeBoxBoys nemen kerstsingle op en brengen nieuwjaarsconcert

25 december 2020, 11:02 - Redactie
Vajèn van den Bosch en The JukeBoxBoys nemen kerstsingle op en brengen nieuwjaarsconcert

De theaterwereld, de evenementensector en de horeca kregen dit jaar rake klappen. Maar producent RooxLive wilde dit vreemde jaar alsnog in majeur afsluiten, en vroeg daarom aan Vajèn van den Bosch en The JukeBoxBoys om een kerstlied op te nemen in Hotel van Oranje te Noordwijk.

Een muzikaal cadeau, als bedankje voor alle trouwe theaterbezoekers, maar ook voor iedereen die voor of achter de schermen zijn schouders heeft gezet onder alles wat we dit jaar hebben mogen doen. De achterliggende gedachte: geen grote feesten, Geen grote feesten. Geen uitbundige braspartijen. Geen overvolle woonkamers. Maar wel een kleine, lieve, warme kerst. Vandaar de voor de hand liggende titel: Have Yourself a Merry Little Christmas, maar dan wel in een bijzondere uitvoering.

Tijdens de clipopnames van het kerstlied, merkten zowel Vajèn als The JukeBoxBoys op dat het niet mocht blijven bij dit ene lied. Daarom slaan ze de handen in elkaar en brengen ze op 2 januari een uniek digitaal concert: Vajèn & The JukeBoxBoys.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda