Vajen van den Bosch ambassadrice voor Stichting Gilat

4 juli 2020, 10:56 - Redactie
Vajen van den Bosch ambassadrice voor Stichting Gilat

Musicalster Vajèn van den Bosch heeft zich verbonden aan Stichting Gilat en zal zich in gaan zetten voor zieke kinderen.

De zangeres en musicalactrice, die doorbrak als finalist van The Voice Kids en inmiddels schittert in topmusicals als Grease, On Your Feet! en Kinky Boots, heeft zich al eerder ingezet voor de stichting, die theatervoorstellingen aanbiedt in kinderziekenhuizen. "Ik kan me nog heel goed herinneren dat ik in het Gilat-theater was, en dat me dat enorm heeft geraakt. Theater is iets magisch, het brengt verbinding". Deze week is Van den Bosch officieel ambassadrice van de stichting geworden.

Ze is gelijk in actie gekomen met een oproep om Gilat-poppen te doneren. "Wanneer u één of meerdere popjes doneert, helpt u de stichting om een lach op het gezicht van zieke kinderen te toveren", zo luidt haar boodschap.

Stichting Gilat organiseert interactief theater in academische kinderziekenhuizen door heel het land. Zo zijn er wekelijks voorstellingen in Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Groningen. Na een lange periode zonder voorstellingen als gevolg van de coronacrisis, is de stichting vorige week weer begonnen met theater in de ziekenhuizen.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda