Uitmarkt 2020 op 1 juli als Thuismarkt live op Uitmarkt.nl

25 juni 2020, 19:19 - Redactie
Uitmarkt 2020 op 1 juli als Thuismarkt live op Uitmarkt.nl

"Goed. Nu is het wel weer lang genoeg stil geweest," vat theatermaker, schrijver en columnist Johan Fretz de tijdgeest. Een mooi pleidooi voor de culturele sector. In deze videocolumn voert Johan ons langs theaters en zalen die binnenkort weer open mogen. Voor iedereen thuis is er vanaf 1 juli ook de Thuismarkt.

De Thuismarkt is een online platform waar artiesten, makers en instellingen hun werk tegen betaling kunnen aanbieden aan heel Nederland. Per optreden doneert het publiek 2 euro. Deze donaties komen geheel ten goede aan de artiesten, zodat zij via het platform extra inkomsten kunnen genereren.

De Thuismarkt is een platform met een divers aanbod aan muziek, theater, cabaret en literatuur. Van oude bekenden tot jong talent, geschikt voor ieder publiek. Het platform bevat uniek materiaal en speciaal hiervoor geregistreerde optredens.

De komende maanden wordt de Thuismarkt in samenwerking met de culturele sector uitgebouwd tot hét nationale platform voor kunst en cultuur. Een platform dat met kunst en cultuur Nederland voedt, verrijkt en inspireert; net als de Uitmarkt ieder jaar doet.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf op de hoogte van het musicalnieuws via: Facebook - Instagram - WhatsApp - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Hospita
Locatie: DeLaMar
Datum: 04-12-2023
Tijd: 20:00 uur
Volledige agenda