Tweede show in Lotto Arena in Antwerpen voor The Christmas Show

22 november 2019, 15:46 - Redactie
Tweede show in Lotto Arena in Antwerpen voor The Christmas Show

Op zondag 22 december kan je in de Antwerpse Lotto Arena terecht voor de tweede editie van The Christmas Show. De eerste voorstelling gaat qua verkoop snel en daarom voegt producent Deep Bridge een tweede voorstelling toe op zondagmiddag 22 december om 14:00 uur. De andere show is om 18:00 uur.

"Op basis van het aantal kaartjes dat er per keer wordt besteld, merken we duidelijk dat The Christmas Show uitgegroeid is tot een groeps- en familiegebeuren. We zijn het perfecte excuus voor wie houdt van een unieke kerstbeleving. We zijn het enige concert waar André Hazes ‘Leef’ afwisselt met de grootste kersthits. Bij ons hoor en zie je verrassende duetten en unieke samenwerkingen. Overgoten met een stevige kerstsaus, een liveband en een kinderkoor, is The Christmas Show hét eindejaarsspektakel dat je gezien moet hebben”, aldus producent Deep Bridge.

Aan The Christmas Show werken André Hazes, Christoff, Wannes Lacroix, Belle Perez, Tinne Oltmans, Hans Peter Janssens, Nordin De Moor en Goele De Raedt mee. Zij worden begeleid door een showballet, een kinderkoor en een liveband.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda