Tony Neef en Ellen Evers in musicalconcert in Theater Zuidplein in Rotterdam

7 juni 2021, 16:09 - Redactie
Tony Neef en Ellen Evers in musicalconcert in Theater Zuidplein in Rotterdam

Stichting NDM Theaterproducties presenteert op 17 september in het Theater Zuidplein een musicalconcert. Naast Tony Neef en Ellen Evers zijn ook Martijn Vogel, Marleen van der Loo, Rutger Bulsing en Niels de Mossenau van de partij. Onder begeleiding van een symfonisch orkest zullen verschillende musicalhits de revue passeren.

Iedereen die van zowel theater als musical houdt, kan op 17 september zijn hart ophalen. Naast bekende nummers zoals This is me (The Greatest Showman), Ik ben een vrouw (3 musketiers) en This is the moment (Jekyll & Hyde), kan het publiek ook kennismaken met
nummers uit Lelies en Man op Duivelseiland.

NDM theaterproducties is een recent opgericht productiehuis. Niels de Mossenau van NDM, die op de avond zelf ook meezingt, kan niet wachten om de theaters in te gaan: “Corona heeft het afgelopen anderhalf jaar ons leven bepaald en het is fijn om weer op de bühne te mogen staan.” Het musicalconcert is de eerste productie van NDM en De Mossenau is ontzettend trots op de cast: “Alle solisten zijn stuk voor stuk bekende namen in de musicalwereld en ze staan garant voor een fantastische avond.”

Op de avond van 17 september zijn er twee concerten. De eerste begint al om 19:00 uur en de tweede zal om 21:30 uur zijn. Door de coronamaatregelen is het nog steeds niet mogelijk om alle plaatsen in de zaal te vullen, dus wees er snel bij. Kun je er niet bij aanwezig zijn, maar wil je het concert wel graag zien, dan is het mogelijk om het concert van 21:30 uur via een livestream te volgen.

Volg Musicalweb
Blijf op de hoogte van het musicalnieuws via: Facebook - Instagram - WhatsApp - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Efteling Musical
Locatie: Munttheater
Datum: 10-12-2023
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda