Toni Lee brengt ode aan Karen Carpenter

4 januari 2017, 10:57 - Redactie
Toni Lee brengt ode aan Karen Carpenter

Karen Carpenter was dé stem van The Carpenters en een grote ster met haar muziek en liefdesliedjes. Nummers als We’ve Only Just Begun, Yesterday Once More, Only Yesterday en Top of The World werden wereldwijd hits. Deze evergreens worden in 2017 voor de eerste keer naar de Nederlandse theaters gebracht als eerbetoon aan deze vrouw in de vorm van A Tribute to Karen Carpenter door de Karen Carpenter-vertolkster Toni Lee.

Samen met haar broer Richard scoorde Karen zeventien opeenvolgende top tien hits in de Verenigde Staten als het duo The Carpenters. Een prestatie die daarna nooit meer is geëvenaard. Karen had een onmiddellijk herkenbare stem en haar muziek bleek tijdloos. Helaas is de Amerikaanse artieste op jonge leeftijd overleden. Maar de muziek blijft diepe indruk maken en wordt niet vergeten door haar fans. Reden genoeg om de hits samen te brengen in een theaterconcert begeleid door een geweldige achtledige band.

De Amerikaanse Toni Lee werd al vroeg geïnspireerd door de muziek van Karen. Vooral haar adembenemende stem en de prachtige arrangementen inspireerde Toni om in de huid van haar idool te kruipen. Reeds tweeëntwintig jaar treedt Lee op als Karen en ze is een van de meest gevraagde Karen Carpenter-vertolksters ter wereld. Het concert is van 17 januari tot en met 3 februari te zien in verschillende theaters door heel Nederland.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda