Zoals het klokje thuis Tikt is de volgende voorstelling van Stichting Vivendi

3 januari 2017, 16:47 - Redactie
Zoals het klokje thuis Tikt is de volgende voorstelling van Stichting Vivendi

Na Een Vensterbank Vol Vergeet Mij Nietjes, Ranja met een Rietje en Midden in de Winternacht komt Stichting Vivendi in maart met hun vierde voorstelling speciaal voor ouderen: Zoals het klokje thuis Tikt.

"Door samen liedjes van weleer te zingen ontstaat er niet alleen saamhorigheid, maar bijna een magische sfeer. Zachtjes mee neuriën, ogen die oplichten of handen die dirigeren. Emoties hangen in de lucht." zegt Astrid Nijssen, directeur van Stichting Vivendi. "Theater van hoogstaande kwaliteit op maat gemaakt voor ouderen”, dat is waar we voor staan met Stichting Vivendi'

Het verhaal

Door de terugkomst van Sophie in het kleine dorp Poepjanknor ontslaat er veel geroezemoes. Na het verlies van haar man in de oorlog is ze klaar voor een frisse start. Op haar werk in het ziekenhuis leert ze Greetje kennen, die smoorverliefd is op Klaas. Echter ziet de moeder van Greetje, het liever anders; want twee geloven op één kussen, daar slaapt de duivel tussen.

De voorstelling wordt gespeeld door Thomas Kuipers, Astrid Nijssen en Julia Berendse met als understudy Vérie Thijssen. Met Joep van Leeuwen op de toetsen komen herinneringen tot leven met deuntjes uit de jaren '50 en '60 zoals We'll Meet Again, Droomland en Spiegelbeeld.

Op 6 maart gaat deze voorstelling feestelijk in première in het Figi Theater te Zeist.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda