Ticket to Broadway in het nieuwe M-theater in Maastricht

27 augustus 2020, 18:56 - Redactie
Ticket to Broadway in het nieuwe M-theater in Maastricht

Speciaal voor het nieuwe M-theater in Maastricht komt de crème de la crème uit de musicalwereld op zondag 13 december naar Limburg voor een uniek musicalconcert.

De grootste hits van Broadway en West End passeren deze avond de revue, gezongen door René van Kooten, Brigitte Heitzer, Lone Van Roosendaal, Jon van Eerd, Joke de Kruijf en Vajèn van den Bosch. De solisten worden begeleid door een groot live orkest onder leiding van Ivo van Leeuwen.

Het M-theater is een pop-up theater gerealiseerd in de Zuidhal van MECC Maastricht dat coronaproof is en veilig voor bezoekers en artiesten. Het theater biedt plaats aan 1250 bezoekers. Voor dit unieke project hebben Theater aan het Vrijthof en MECC Maastricht de handen in elkaar geslagen. De initiatiefnemers hopen op deze manier in de culturele sector tegemoet te komen aan de nood aan speelplekken met voldoende bezoekerscapaciteit waarbij de 1,5 meter afstand- en de coronamaatregelen in acht worden genomen.

Het nieuwe M-theater zal minimaal 25 extra voorstellingen presenteren, naast de voorstellingen in Theater aan het Vrijthof. De deuren gaan open vanaf 21 oktober tot (vooralsnog) 31 december.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda