Theater Elckerlyc en De Proefkonijnen organiseren deze zomer musicalstages

23 april 2016, 10:16 - Redactie
Theater Elckerlyc en De Proefkonijnen organiseren deze zomer musicalstages

Theater Elckerlyc werkt aankomende zomer samen met De Proefkonijnen, samen organiseren ze deze zomer musicalstages in Theater Elckerlyc.

Jongeren die graag geïnspireerd worden door professionele musicalacteurs en het musicalbeest in zichzelf willen loslaten, kunnen deze zomer hun hart ophalen met deze stages. Onder andere Reuben De Boel, Helle Vanderheyden, Matthew Michel, Randall Van Duytekom, Daphne Paelinck en Ianthe Tavernier zijn de musicaldocenten van dienst. Elke stage duurt één week en wordt afgesloten met een voorstelling.

Musical Boost is al zes jaar lang de musicalstage waar talent ontdekt en vriendschap gesmeed wordt. Opgericht door Reuben De Boel en Daphne Paelinck, is Boost nu een gevestigde waarde. Met 12 stageweken en honderden deelnemers per jaar, blijft Boost groeien. In deze groei past een samenwerking met Theater Elckerlyc.

Theater Elckerlyc wil zich steeds opnieuw uitvinden, en dit past perfect in de filosofie, bleef het samen! Dankzij deze samenwerking schakelt het nu nog een level hoger. Want niet alleen krijg je professionele zang, dans en acteerworkshops, op het einde van de week schitter je in je eigen musical op het grote podium van het theater.

Inbegrepen in het inschrijvingsgeld van 250 Euro per week:

  • De workshops (ma tot vrij van 9u tot 17u)
  • Verzekering
  • Vieruurtje
  • Script en cursus

Stageweken

  • Week 1 - 4 tot en met 8 juli
  • Week 2 - 18 tot en met 24 juli
  • Week 3 - 15 tot en met 19 augustus

Inschrijven kan door te mailen naar boost@deproefkonijnen.be.

Volg Musicalweb
Blijf op de hoogte van het musicalnieuws via: Facebook - Instagram - WhatsApp - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Efteling Musical
Locatie: Munttheater
Datum: 10-12-2023
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda